Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juustoraaste Arla Magre 17%50 g    140 kcal15 g1,3 g8,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
805 g    1072 kcal109 g14 g65 g0,9 g
Ravintosisältö / annos101 g    134 kcal14 g1,7 g8,1 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal13 g1,7 g8 g0,1 g
Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.