Rahkabroileripiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g400 g    1480 kcal18 g124 g100 g15 g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g160 g    176 kcal37 g0 g3,4 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g200 g    280 kcal15 g24 g14 g0 g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)150 g    30 kcal0,9 g5,3 g0,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
960 g    1980 kcal72 g156 g118 g16 g
Ravintosisältö / annos120 g    247 kcal9 g19 g15 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    206 kcal7,5 g16 g12 g1,6 g
Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.