Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1000 g    750 kcal19 g160 g2 g10 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g450 g    1024 kcal54 g12 g86 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Lanttu 60 g    17 kcal0,6 g2,8 g0,2 g1,1 g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g20 g    49 kcal0,6 g8,8 g1,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1830 g    1924 kcal77 g200 g90 g18 g
Ravintosisältö / annos261 g    274 kcal11 g29 g13 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal4,2 g11 g4,9 g1 g
Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.