Opiskelijan pannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl633 kcal30 g48 g35 g0 g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta325 g  33 rl5 dl1170 kcal42 g228 g6,8 g11 g
Voi 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl181 kcal0,3 g0,1 g20 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1575 g    2298 kcal100 g276 g85 g11 g
Ravintosisältö / annos98 g    143 kcal6,2 g17 g5,3 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal6,4 g18 g5,4 g0,7 g
Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.