Pesto-lohi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Merilohifile, norja1000 g    1660 kcal167 g0,1 g110 g0 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g106 g    464 kcal5,8 g4,5 g47 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1118 g    2137 kcal174 g6,6 g157 g0,3 g
Ravintosisältö / annos280 g    535 kcal44 g1,7 g39 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal16 g0,6 g14 g0 g
Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.