Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Kaali, valkokaali800 g    169 kcal10 g27 g1,6 g17 g
Porkkana, keskikokoinen 65g150 g2,3 kpl   42 kcal0,9 g8,9 g0,3 g3,8 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Ohrasuurimo 40 g  3,1 rl0,5 dl129 kcal3,3 g25 g0,8 g3 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl354 kcal0 g0 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1534 g    1388 kcal91 g67 g83 g25 g
Ravintosisältö / annos383 g    347 kcal23 g17 g21 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal6 g4,4 g5,4 g1,7 g
Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.