Raparerikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Raparperi 240 g1,5 kpl  4 dl81 kcal1,7 g13 g0,2 g3,4 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30 g  3 rl1/2 dl101 kcal0 g25 g0 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1355 g    526 kcal1,7 g123 g0,2 g3,8 g
Ravintosisältö / annos1355 g    526 kcal1,7 g123 g0,2 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal0,1 g9 g0 g0,3 g
Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.