Spagettivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 200 g   3,3 dl196 kcal6,1 g40 g0,7 g2 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300 g    498 kcal57 g0 g30 g0 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6 g    1,5 kcal0,1 g0 g0,1 g0 g
Maito, Kevyt600 g 120 tl40 rl6 dl276 kcal19 g29 g9 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 40 g  4 rl0,6 dl137 kcal4,1 g28 g0,5 g1,4 g
Juustoraaste emmental punaleima150 g    585 kcal44 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1706 g    1879 kcal134 g124 g92 g9 g
Ravintosisältö / annos284 g    313 kcal22 g21 g15 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal7,9 g7,3 g5,4 g0,5 g
Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.