Tarta de Santiago

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valio voi100 g    720 kcal1 g1 g80 g0 g
Sokeri 130 g43 kpl33 tl11 rl1,5 dl528 kcal0 g130 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g200 g    1162 kcal44 g19 g101 g21 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
540 g    2567 kcal59 g150 g193 g21 g
Ravintosisältö / annos54 g    257 kcal5,9 g15 g19 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    475 kcal11 g28 g36 g3,9 g
Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.