Jauhelihapullat tomaattimurskassa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 700 g   9 dl2244 kcal187 g0 g168 g0 g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g50 g    161 kcal15 g28 g0,5 g0 g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g150 g    255 kcal3 g2,4 g26 g0,9 g
Kananmuna kuoreton 100 g1,8 kpl   143 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1050 g    2985 kcal223 g68 g205 g3,6 g
Ravintosisältö / annos210 g    597 kcal45 g14 g41 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    284 kcal21 g6,4 g19 g0,3 g
Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa