Iloleipurin banaanikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 75 g 15 tl5,4 rl0,8 dl544 kcal0,9 g0,3 g61 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 81 g  8,1 rl1,3 dl279 kcal8,3 g57 g1 g2,8 g
Kananmuna kuorineen punnittu 70 g1,2 kpl   88 kcal7,7 g0,2 g6,3 g0 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Banaani, kuorittu 100 g0,8 kpl   87 kcal1,1 g18 g0,4 g1,8 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5 g    16 kcal0,6 g3 g0,4 g1,4 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
379 g    1195 kcal19 g123 g69 g6 g
Ravintosisältö / annos38 g    120 kcal1,9 g12 g6,9 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    315 kcal5 g32 g18 g1,6 g
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.