Marjon sienileivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300 g    90 kcal3 g12 g0,9 g0 g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Voi 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl181 kcal0,3 g0,1 g20 g0 g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g140 g    546 kcal41 g0,8 g41 g0 g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g660 g    1419 kcal54 g271 g8,6 g66 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1485 g    2598 kcal109 g304 g96 g68 g
Ravintosisältö / annos212 g    371 kcal16 g43 g14 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    175 kcal7,3 g20 g6,4 g4,6 g
- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä