Tomaatti/nuudeli keitto sulatejuustolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattikeitto (Rainbow) 1 pss (85g)85 g    30 kcal1 g5,3 g0,6 g0 g
Nuudeli liha (Pirkka), annos 65g130 g    161 kcal3,5 g22 g6,2 g0,1 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 250g100 g    280 kcal19 g0 g13 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1315 g    471 kcal24 g27 g20 g0,1 g
Ravintosisältö / annos1315 g    471 kcal24 g27 g20 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal1,8 g2,1 g1,5 g0 g
Vesi kattilaan sitten nuudelien maustepussi jonka jälkeen tomaattikeitto pussi ja nuudelit kattilaan.

kun nuudelit näyttää ja maistuu valmiilta niin lisää sulatejuusto ja kun sulatejuusto sulanut niin on valmis :D Hyvä lisä mausteena on basilika jonka voi pistää loppuvaiheessa ;)