Kanaa jättipapujen ja fetan kanssa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 700 g    750 kcal162 g0 g11 g0 g
Jättipapuja tomaattikastikkeessa, 140g=1/2 purkkia (Palirria), annos 140g560 g    1008 kcal30 g95 g56 g35 g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200 g   3,3 dl598 kcal36 g2,4 g50 g0 g
Oliiviöljy 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl354 kcal0 g0 g40 g0 g
Suola, annos 3g7.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1508 g    2710 kcal228 g97 g157 g35 g
Ravintosisältö / annos251 g    451 kcal38 g16 g26 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    180 kcal15 g6,4 g10 g2,3 g
1. Laita vuokaan kanan sisäfileet
2. Laita suolaa makusi mukaan
3. Kaada pavut kastikkeineen sekaan
4. Murenna fetajuusto päälle
5. Lorauta hiukan oliiviölyä

6. Kypsytä uunissa 200 asteessa n. 45 minuuttia