Sosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 80 g1,3 kpl   61 kcal1,5 g12 g0,2 g0,8 g
Porkkana 140 g2,2 kpl   46 kcal0,9 g7,8 g0,3 g3,6 g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g80 g    16 kcal1 g2,6 g0,3 g0,9 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50 g    140 kcal10 g0 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
550 g    263 kcal13 g23 g12 g5,3 g
Ravintosisältö / annos138 g    66 kcal3,2 g5,7 g3 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal2,3 g4,1 g2,1 g1 g
Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-