Mandariinijuustokakku114kcal

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g110 g    157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Leivinjauhe 3 g 0,6 tl0,2 rl 5,3 kcal0,2 g1,1 g0 g0 g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g500 g    280 kcal45 g25 g1 g0 g
Vaniljakastike (Dr.oetker)230 g    251 kcal6,7 g38 g8,1 g0 g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä195 g    117 kcal1 g29 g0 g2,1 g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli30 g    15 kcal0 g3,3 g0 g0 g
Liivatelehti, gelatiini20 g    70 kcal17 g0 g0 g0 g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä190 g    114 kcal1 g29 g0 g2,1 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g100 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Hyytelösokeri Dan Sukker85 g    332 kcal0 g83 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1713 g    1949 kcal91 g348 g21 g6,5 g
Ravintosisältö / annos1713 g    1949 kcal91 g348 g21 g6,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal5,3 g20 g1,2 g0,4 g
1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!