Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g250 g    150 kcal25 g11 g0,8 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300 g 60 tl20 rl3 dl990 kcal6 g9 g105 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Mantelilastu (A la meira)100 g    600 kcal24 g6,6 g54 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
870 g    2054 kcal83 g27 g182 g0 g
Ravintosisältö / annos145 g    342 kcal14 g4,5 g30 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    236 kcal9 g3,1 g21 g0 g
Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.