Porkkanainen jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g420 g    231 kcal6,3 g27 g11 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g200 g    340 kcal5 g12 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1573 g    1345 kcal90 g61 g82 g8,7 g
Ravintosisältö / annos393 g    336 kcal23 g15 g20 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal5,7 g3,9 g5,2 g0,6 g
Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.