Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g400 g    1480 kcal18 g124 g100 g15 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g150 g    290 kcal29 g0,2 g20 g0 g
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu180 g3 kpl   227 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Maito, Kevyt200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100 g    300 kcal23 g0 g23 g0 g
Tilli, tuore 20 g  6,7 rl 6 kcal0,7 g0,2 g0,2 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1380 g    2871 kcal125 g140 g199 g16 g
Ravintosisältö / annos115 g    239 kcal10 g12 g17 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    208 kcal9 g10 g14 g1,2 g
Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.