Possukasviskeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 450 g3,5 kpl   364 kcal7,1 g76 g0,2 g14 g
Peruna, keskikokoinen 60g110 g1,6 kpl   66 kcal1,7 g14 g0,1 g1 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Sitruuna kuorittu 10 g0,3 kpl   4,1 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,3 g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12 g    26 kcal1,7 g2,6 g1 g0 g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g300 g    360 kcal63 g0 g12 g0 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Herneet, pakaste, 0,5 pss100 g    53 kcal5,7 g5,3 g0,5 g3,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1882 g    931 kcal81 g110 g14 g22 g
Ravintosisältö / annos471 g    233 kcal20 g27 g3,6 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    49 kcal4,3 g5,8 g0,8 g1,2 g
Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.