Tomaattisoijarouhemättö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)300 g    81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Flora punainen, annos 10g20 g    108 kcal0 g0,1 g12 g0 g
Soijarouhe, tumma, 30g200 g    646 kcal100 g60 g1 g11 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400 g    80 kcal5,2 g12 g0,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1020 g    1245 kcal111 g90 g49 g16 g
Ravintosisältö / annos255 g    311 kcal28 g22 g12 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal11 g8,8 g4,8 g1,6 g
1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.