Kerryns makaronilaattikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras600 g    2100 kcal81 g394 g17 g36 g
Kesäkurpitsa zucchini 150 g0,4 kpl   27 kcal0,8 g3,8 g0,6 g1 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375 g3 kpl   76 kcal2,3 g14 g1,1 g5,2 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400 g 80 tl27 rl4 dl132 kcal13 g20 g0 g0 g
Kananmuna, omega, kuoreton 120 g2,2 kpl   166 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)100 g13 kpl   270 kcal30 g0 g17 g0 g
Tomaatimurska, yrtteillä maustettu, 370 g100 g    35 kcal1 g6,8 g0,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2345 g    3498 kcal221 g443 g89 g44 g
Ravintosisältö / annos391 g    583 kcal37 g74 g15 g7,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    149 kcal9 g19 g3,8 g1,9 g
Brown meat without oil, add onion, zucchini and tomato puree.

Cook macaroni.

Layer macaroni and meat mixture in a dish.

Slice tomatoes and place on top of the macaroni.

Mix milk, eggs and cheese together and pour over the macaroni.

Cook for 40 min in 200deg oven.