Lohipiirakka (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g120 g    697 kcal26 g24 g61 g0 g
Leseseos (3 viljan)35 g    89 kcal5,8 g12 g2,1 g11 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Valkuainen (100g)40 g    17 kcal3,9 g0,6 g0 g0 g
Suola, annos 3g0.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lohifilee 400 g    781 kcal75 g0 g54 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75 g0,6 kpl   15 kcal0,5 g2,9 g0,2 g1 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Valio creme fraiche hyla 150 g150 g    420 kcal3,8 g5,3 g42 g0 g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper70 g    203 kcal18 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1101 g    2756 kcal148 g48 g226 g12 g
Ravintosisältö / annos275 g    689 kcal37 g12 g56 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    250 kcal13 g4,3 g21 g1,1 g
Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.