Kuohkeat pannukakut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanamuna (Finfood), annos 55g220 g    315 kcal15 g0,4 g13 g0 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200 g    1200 kcal48 g13 g108 g0 g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15 g    8,3 kcal0,9 g0,5 g0,3 g15 g
Leivinjauhe 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 4,4 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Kuohukerma, valio, 70g300 g    1020 kcal6 g9 g105 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
738 g    2547 kcal70 g24 g226 g15 g
Ravintosisältö / annos74 g    256 kcal7 g2,4 g23 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    345 kcal10 g3,3 g31 g2 g
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan seisoa muutama minuutti, jotta psylliumjauhe ehtii vähän turvota.

Paista voissa noin kuusi pientä kakkua pannulla alhaisella tai keskilämmöllä.

Tarjoa kermavaahdon ja marjojen kanssa, mausta halutessasi vaniljajauheella.

Ohje Karppaaja fit -lehdestä.

Omat kommentit: Lisättiin taikinaan steviaa ja paistettiin pikkulettuja joita oli huomattavasti enemmän kuin oheessa mainitut kuusi.