Lämmin tonnikala-ruisleipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g150 g    360 kcal13 g71 g2,7 g18 g
Ketsuppi 40 g 8 tl2,2 rl1/3 dl37 kcal0,5 g7,7 g0,2 g0,5 g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)110 g  11 rl2 dl198 kcal25 g0 g8,8 g0 g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g50 g    195 kcal12 g0,5 g16 g0 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10 g    3,1 kcal0,2 g0,4 g0,1 g0,3 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4 g    6,8 kcal0,3 g1,3 g0 g0 g
Katkarapu 100 g50 kpl  2 dl68 kcal14 g0 g1,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
464 g    868 kcal66 g80 g29 g19 g
Ravintosisältö / annos116 g    217 kcal16 g20 g7,2 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    187 kcal14 g17 g6,2 g4,1 g
Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.