Soijarouhevuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl145 kcal0,2 g0,1 g16 g0 g
Sipuli (kuorittu)360 g6,6 kpl  4 dl97 kcal4,7 g17 g0,7 g6,1 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800 g    160 kcal10 g24 g1,6 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Soijarouhe, tumma, 30g75 g    242 kcal38 g23 g0,4 g4,1 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60 g    168 kcal11 g0 g13 g0 g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)100 g    390 kcal29 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1535 g    1554 kcal97 g70 g97 g11 g
Ravintosisältö / annos307 g    311 kcal19 g14 g19 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal6,3 g4,6 g6,3 g0,7 g
1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.