Kana-kasvispiirakka/torttu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä42 g    146 kcal2,7 g14 g9 g0 g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen350 g    455 kcal60 g7 g29 g0,4 g
Porkkana 130 g2 kpl   43 kcal0,8 g7,2 g0,3 g3,3 g
Kesäkurpitsa200 g0,6 kpl   34 kcal0,8 g5 g1,2 g1,4 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
851 g    951 kcal65 g38 g67 g7,5 g
Ravintosisältö / annos106 g    119 kcal8,1 g4,8 g8,3 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    112 kcal7,6 g4,5 g7,9 g0,9 g
1. Ota taikinalevyt sulamaan erilleen.

Laita uuni 225 asteeseen kuumenemaan.

2. Pilko kesäkurpitsa ja paprika pieniksi paloiksi.

Kuori porkkanat ja raasta isoksi raasteeksi ne.

3. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota vihannekset keskilämmöllä n. 5 min.

4. Kauli taikinalevyt isoksi levyksi leivinpaperilla päällystettyyn peltiin.

5. Laita täyte päälle.

Ja kääri levy rullalle.

Laita reunat sisäänpäin.

6. Voitele munalla ja heittele päälle siemeniä tms. maustetta ja paista 225 asteessa 15-20 min.

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kera!