Parsa-kukkakaalimuhennos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100 g    85 kcal1 g3,5 g7 g0 g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g350 g    60 kcal5,6 g7,7 g0,7 g0 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl500 g    150 kcal23 g10 g1,5 g8 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1020 g    405 kcal31 g24 g19 g9 g
Ravintosisältö / annos204 g    81 kcal6,1 g4,8 g3,9 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal3 g2,4 g1,9 g0,9 g
Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.