Lihasienikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g20 g    76 kcal0,2 g18 g0,1 g0 g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g12 g    1,9 kcal0 g0,3 g0 g0 g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g100 g    100 kcal14 g1,7 g4,3 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9 g    21 kcal0 g0 g2,3 g0 g
Sipuli (kuorittu)28 g0,5 kpl  0,3 dl7,5 kcal0,4 g1,3 g0,1 g0,5 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200 g    170 kcal2 g7 g14 g0 g
Sieni tatti, hapero 200 g    55 kcal3,7 g5,8 g1 g3,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
563 g    432 kcal20 g35 g22 g4,3 g
Ravintosisältö / annos563 g    432 kcal20 g35 g22 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal3,6 g6,1 g3,9 g0,8 g
Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!