Karppaajan pannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g110 g    187 kcal17 g0 g13 g0 g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl59 kcal10 g3 g0,4 g0 g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g15 g    1,5 kcal0,2 g0 g0,1 g13 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
239 g    349 kcal27 g3,1 g25 g13 g
Ravintosisältö / annos239 g    349 kcal27 g3,1 g25 g13 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal11 g1,3 g11 g5,4 g
Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.