Karppi tonnikalapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kuohukerma100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15 g 3 tl1 rl0,2 dl59 kcal0,3 g0,3 g6,3 g0 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Tonnikala öljyssä 150 g  15 rl2,7 dl285 kcal41 g0 g14 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50 g0,4 kpl   10 kcal0,3 g1,9 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
530 g    943 kcal64 g8 g72 g1,7 g
Ravintosisältö / annos133 g    237 kcal16 g2 g18 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    178 kcal12 g1,5 g14 g0,3 g
Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.