Parsakaalikeitto, Esikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Tomaatti 100 g0,8 kpl   23 kcal0,6 g3,5 g0,3 g1,4 g
Parsakaali brokkoli 800 g2,3 kpl   281 kcal37 g16 g2,4 g20 g
Kasvisliemikuutio 22 g2 kpl   67 kcal2,1 g3 g5,2 g0,4 g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas100 g    280 kcal19 g0 g22 g0 g
Vesi2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Valkosipuli 16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3108 g    772 kcal61 g28 g40 g23 g
Ravintosisältö / annos311 g    77 kcal6,1 g2,8 g4 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    25 kcal2 g0,9 g1,3 g0,7 g
Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!