Juustoinen uunilohi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g350 g    945 kcal56 g0 g81 g0 g
Lohifilee 900 g    1758 kcal168 g0 g122 g0 g
Timjami 2 g 2 tl1 rl 5,7 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,7 g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g10 g    13 kcal0,3 g2,1 g0,6 g1,4 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, tuore 60 g  30 rl4,6 dl16 kcal1,9 g0,6 g0,5 g1 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Sitruunamehu, laimentamaton10 g    2,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1337 g    2746 kcal227 g4,2 g203 g3,6 g
Ravintosisältö / annos223 g    458 kcal38 g0,7 g34 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    205 kcal17 g0,3 g15 g0,3 g
Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.