Kevyt kalapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g300 g    300 kcal52 g0 g10 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Munakoiso 300 g3/4 kpl  10 dl67 kcal1,5 g9 g0,6 g7,5 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27 g    239 kcal0 g0 g27 g0 g
Basilika, tuore15 g    6 kcal0,5 g0,8 g0,1 g0,6 g
Tilli, tuore 60 g  20 rl 18 kcal2,2 g0,5 g0,5 g1,3 g
Persilja 60 g  30 rl 16 kcal0,8 g0,7 g0,1 g4,8 g
Ruohosipuli, tuore50 g  7,1 rl1,3 dl14 kcal0,7 g1,9 g0,3 g0,6 g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 120 g1 kpl   32 kcal0,5 g1,7 g0,9 g2,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1709 g    866 kcal64 g43 g43 g26 g
Ravintosisältö / annos427 g    216 kcal16 g11 g11 g6,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    51 kcal3,7 g2,5 g2,5 g1,5 g
Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.