Namit juustpallerot

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%150 g    435 kcal47 g2,4 g26 g0 g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g70 g    29 kcal6,9 g0,3 g0,1 g0 g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8 g    48 kcal1,7 g0,5 g4,3 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
233 g    521 kcal55 g5,1 g30 g0 g
Ravintosisältö / annos117 g    262 kcal28 g2,6 g15 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    224 kcal24 g2,2 g13 g0 g
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!