Olgan tomaattinen naudan palapaisti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Atria)400 g    440 kcal84 g0 g10 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g70 g    77 kcal3,5 g15 g0,4 g0 g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lanttu 550 g    159 kcal5,5 g25 g1,7 g10 g
Porkkana 290 g4,5 kpl   95 kcal1,8 g16 g0,6 g7,4 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Timjami 1 g 1 tl1/2 rl 2,8 kcal0,1 g0,3 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1641 g    974 kcal95 g61 g33 g18 g
Ravintosisältö / annos274 g    163 kcal16 g10 g5,5 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal5,8 g3,7 g2 g1,1 g
Kuumenna rasva padassa ja paista lihapaloja.

Mausta suolalla ja sokerilla, lisää joukkoon tomaattipasta ja vesi.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa kunnes lihapalat tuntuvat mureilta (1 -1,5 t). Paloittele kuoretut juurekset ja lisää joukkoon.

Mausta timjamilla ja jatka kypsennystä, kunnes juurekset ovat kypsiä.