Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250 g    415 kcal48 g0 g25 g0 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g15 g    0,5 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Paseerattu tomaatti rainbow200 g    70 kcal2 g14 g1 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100 g    85 kcal1,4 g4,4 g7 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g300 g    1005 kcal39 g204 g4,5 g19 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
948 g    1721 kcal92 g228 g51 g21 g
Ravintosisältö / annos237 g    430 kcal23 g57 g13 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    182 kcal10 g24 g5,3 g2,2 g
Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.