Lohikakkuset

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 120 g 24 tl8 rl1,2 dl468 kcal2,6 g2,6 g50 g0 g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g30 g    18 kcal4,2 g0,9 g18 g0 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl4,3 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Kirjolohi meri, filee 600 g1,2 kpl   992 kcal101 g0 g66 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 130 g 26 tl8,7 rl1,3 dl429 kcal2,6 g3,9 g46 g0 g
Kananmuna omega100 g    130 kcal13 g0,3 g8,3 g0 g
Sipuli (kuorittu)95 g1,7 kpl  1,1 dl26 kcal1,2 g4,6 g0,2 g1,6 g
Soijajauho rasvainen 15 g   0,3 dl70 kcal5,2 g3,5 g3,5 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1110 g    2137 kcal130 g16 g192 g3,4 g
Ravintosisältö / annos93 g    179 kcal11 g1,3 g16 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    193 kcal12 g1,5 g17 g0,3 g
Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.