Tulinen pähkinäkana

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton560 g    605 kcal127 g0 g10 g0 g
Eridanous (Lidl), annos 100g120 g    151 kcal6 g3,4 g13 g0 g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g50 g    290 kcal15 g5,8 g23 g4,3 g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria50 g    106 kcal0,2 g26 g0,3 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore15 g    3,8 kcal0 g1,3 g0 g0 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g5 g    3,2 kcal0,5 g0,1 g0,1 g0 g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g10 g    86 kcal0 g0 g10 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 85 g 17 tl5,7 rl0,9 dl281 kcal1,7 g2,6 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
910 g    1541 kcal151 g42 g86 g4,6 g
Ravintosisältö / annos228 g    386 kcal38 g10 g22 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    169 kcal17 g4,6 g9 g0,5 g
Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika