Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi750 g 150 tl50 rl7,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl536 g    161 kcal25 g10 g1,6 g8,6 g
Porkkana 438 g6,7 kpl   143 kcal2,7 g24 g0,9 g11 g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio200 g    560 kcal38 g0 g44 g0 g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10 g    23 kcal0,3 g2,6 g1,3 g0 g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2184 g    1037 kcal68 g49 g58 g21 g
Ravintosisältö / annos364 g    173 kcal11 g8,1 g10 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal3,1 g2,2 g2,6 g1 g
Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.