Tomaattisipulisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti 500 g4 kpl   114 kcal2,8 g17 g1,5 g7 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3 g    5,1 kcal0,2 g1 g0 g0 g
Salaatti, jäävuori tuore150 g    15 kcal1,7 g1,2 g0,3 g1,5 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1193 g    434 kcal6,1 g25 g32 g10 g
Ravintosisältö / annos298 g    108 kcal1,5 g6,2 g8 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal0,5 g2,1 g2,7 g0,9 g
Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.