Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 80 g  16 rl2,7 dl264 kcal8,1 g46 g2,8 g9 g
Rusina 25 g 8,3 tl2,8 rl0,4 dl73 kcal0,7 g15 g0,1 g2,4 g
Aprikoosi, kuivattu 20 g2,9 kpl  0,4 dl44 kcal1 g8,7 g0,1 g1,5 g
Auringonkukansiemen 20 g  1,3 rl0,2 dl119 kcal4,6 g2,5 g10 g1,2 g
Mantelilastu (A la meira)15 g    90 kcal3,6 g1 g8,1 g0 g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g10 g    36 kcal0 g8,9 g0,1 g0,5 g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g10 g    29 kcal0,3 g6,8 g0 g0,9 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1 g    3,6 kcal0 g0,8 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
681 g    658 kcal18 g90 g21 g16 g
Ravintosisältö / annos170 g    164 kcal4,6 g22 g5,3 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    97 kcal2,7 g13 g3,1 g2,3 g
Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.