Lanttulaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g1000 g    270 kcal9 g50 g0 g17 g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100 g 20 tl6,7 rl1 dl46 kcal3 g4,8 g1,5 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g30 g    75 kcal0 g30 g0 g0 g
Voi 95 g 19 tl6,8 rl1 dl689 kcal1,1 g0,4 g77 g0 g
Kananmuna, annos 65g65 g    82 kcal7,2 g0,2 g5,9 g0 g
Valkopippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1492 g    1507 kcal23 g89 g120 g18 g
Ravintosisältö / annos187 g    189 kcal2,8 g11 g15 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal1,5 g6 g8 g1,2 g
Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.