Possupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g600 g    750 kcal126 g0 g27 g0 g
Pekoni (Dulano)140 g    358 kcal25 g4,5 g27 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Porkkana 150 g2,3 kpl   49 kcal0,9 g8,3 g0,3 g3,8 g
Palsternakka 400 g2,7 kpl   254 kcal2 g47 g1,6 g18 g
Selleri, annos 50g150 g    21 kcal1,5 g4,5 g0 g0 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 150 g2,7 kpl  1,7 dl45 kcal1,9 g7,2 g0,3 g2,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2160 g    1670 kcal158 g74 g76 g25 g
Ravintosisältö / annos360 g    278 kcal26 g12 g13 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal7,3 g3,4 g3,5 g1,2 g
Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.