Lindströmin mureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700 g    1162 kcal133 g0 g70 g0 g
Kasvisrasvasekoite 15% (Menu)100 g    150 kcal1,2 g3,9 g15 g0,2 g
Ruisleipä, Vaasan ruispalat, yksi pala 27g (toinen puolisko)60 g2 kpl   154 kcal5,6 g28 g1 g6 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Punajuuri 150 g1,9 kpl   58 kcal1,5 g10 g0,3 g3,8 g
Kananmuna kuoreton 2 g    2,9 kcal0,3 g0 g0,2 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl247 kcal0 g0 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1157 g    1938 kcal156 g43 g126 g10 g
Ravintosisältö / annos145 g    243 kcal20 g5,4 g16 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    167 kcal13 g3,7 g11 g0,9 g
Mausteet
1-2 tl pippurisekoitusta myllystä
1/2-1 tl chilijauhetta
3-4 tl kuivattuja yrttimausteita
n. 1 rlk suolaa

Liota leivänpalat vedessä
Sekoita aineet paitsi ruokaöly taikinaksi
Muotile taikina murekkeeksi uunivuokaan ja kaada ölyä päälle.

Paista 16 -180 asteessa n. 30 - 40 min.
Vuokassan voi lisätä esim sipulia ja sellerinvarsia samalla kypsymään!