Smetana-kerma-possua

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl145 kcal0,2 g0,1 g16 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 185 g 37 tl12 rl1,9 dl611 kcal3,7 g5,6 g65 g0 g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g120 g    468 kcal2,4 g3 g50 g0 g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton430 g    456 kcal73 g2,2 g17 g0,4 g
Paprika, punainen120 g    31 kcal1,1 g5,5 g0,5 g2,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
875 g    1710 kcal81 g16 g149 g2,8 g
Ravintosisältö / annos292 g    571 kcal27 g5,5 g50 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    195 kcal9 g1,9 g17 g0,3 g
Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.