Juustoinen jauhelihapihvi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Korppujauho (Pirkka)150 g    537 kcal21 g105 g3,3 g7,5 g
Kermaviili, maustamaton (Valio)50 g    60 kcal1,5 g2,1 g5 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper200 g    580 kcal52 g0 g42 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu60 g1 kpl   76 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1115 g    2153 kcal152 g110 g124 g8,4 g
Ravintosisältö / annos112 g    216 kcal15 g11 g12 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    193 kcal14 g10 g11 g0,8 g
Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.