Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g300 g    330 kcal54 g5,4 g10 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200 g    50 kcal2,6 g8,4 g0,4 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipuli 60 g15 kpl   65 kcal4,7 g10 g0,4 g1,3 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio 8 g0,7 kpl   24 kcal0,8 g1,1 g1,9 g0,1 g
Suolapähkinä 3 g  0,2 rl0,1 dl18 kcal0,7 g0,3 g1,5 g0,2 g
Mustapippuri 3 g 1,5 tl0,4 rl 8,4 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0,8 g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g300 g    402 kcal17 g73 g4 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1099 g    1047 kcal81 g102 g33 g14 g
Ravintosisältö / annos366 g    349 kcal27 g34 g11 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal7,4 g9 g3 g1,2 g
Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa