Tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore75 g    7,5 kcal0,8 g0,6 g0,2 g0,8 g
Kirsikkatomaatti, 50g80 g0,6 kpl   16 kcal0,5 g3 g0,2 g0 g
Kurkku 60 g0,2 kpl  1,3 dl6,6 kcal0,3 g0,8 g0,1 g0,4 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)115 g  12 rl2,1 dl207 kcal27 g0 g9 g0 g
Kananmuna, keitetty 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g125 g    313 kcal23 g1,9 g24 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
675 g    802 kcal72 g9 g51 g2,1 g
Ravintosisältö / annos225 g    267 kcal24 g3,1 g17 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal11 g1,4 g7,5 g0,3 g
Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.