Makkarakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria400 g    800 kcal35 g40 g56 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix90 g 18 tl5 rl3/4 dl45 kcal1,3 g9 g0,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g45 g    405 kcal0 g0 g45 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1013 g    1334 kcal39 g66 g102 g1,6 g
Ravintosisältö / annos253 g    333 kcal10 g16 g25 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    132 kcal3,9 g6,5 g10 g0,2 g
Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.